top of page

Kosmetolog Sarah Simone Skin studio 

Som kosmetolog handler det hele om tillid og faglig dygtighed. Jeg sætter altid den enkelte kunde i centrum og gør meget ud af tilrettelægge den rette behandling til netop din hudtype. Jeg tilbyder forskellige ansigtbehandlinger, permanent makeup og lash lift samt brow lift.

Jeg er forhandler af Nimue som er et videnskabelig derma cosmeceutical hudplejeserie der tilbyder velfunderede løsninger til specifikke problemer ved forskellige hudtilstande.


Sarah er selvstændig kosmetolog hos All About Beauty under firma navnet Sarah Simone skin studio, Sarah arbejder med Nimue’s virkelig lækre produkter, og sælger dem også i klinikken. Hun tilbyder flere forskellige ansigtsbehandlinger som du kan se under menuen priser eller ved at trykke herunder: 

 

Sarah tilbyder også Lash Lift og Brow lift som er et løft af dine egne vippe eller bryn hår. 

Udover at være kosmetolog laver Sarah også permanent makeup for Katrine Hvid, Sarah tilbyder Microblading hairstrokes bryn og har arbejdet med det siden 2019. 

Sarah sætter en ære i at være opdateret på de nyeste behandlinger der rør sig i skønhedsbranchen, og videreuddanner sig løbende for at kunne opretholde sin viden indenfor branchen. 

Ansigtsmaske

Sarah er uddannet kosmetisk tatovør / Permanent makeup i 2019 og lægeeksamineret kosmetolog i 2020 og har igennem sin tid i skønhedsbranchen taget forskellige kurser og uddannelser for, at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste når du besøger

klinikken.

Kosmetolog

Book tid online

Book tid via tlf. 

Følg os på

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page