top of page
permanent makeup
37902062_1099259433567705_3644042376403484672_n.jpg
hairstrokes

Kombinations Bryn

 

Et kombinations bryn er en blanding af hairstrokes bryn og skygge bryn, man kombinere de to metoder for at skabe mere dybde og tæthed i brynet, det fundere fx. rigtig godt til dem som mangler enten store dele af natur brynet eller til dem som slet intet bryn har. Skyggen kan lægges i en meget let skygge imellem hvert hairstrokes der laves, eller det kan være mere markant alt efter hvad du som kunde ønsker af look. 

 

Vi anbefaler du læse menuen hairstrokes bryn og ombre / powderbrows da det giver dig et indblik i begge metoder. Er du i tvivl om hvilken metode du skal vælge kan du altid booke tid til en gratis konsultation, så vi kan hjælpe dig til at træffe det rigtige valg. 

 

Om Microblading Hairstrokes bryn:

Microblading er en manuel måde at lave hairstrokes bryn på, nogle vil kalde det “old school” selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden, har metoden været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam. Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Symmetri bestemmes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende. Behandlingen udføres med sterile engangs artikler/ værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder og lovmæssige krav der er til pigmenter i Danmark.

Det er vigtigt at forstå, at vi arbejder med ANSIGTSPIGMENTER og ikke tattoo pigmenter, resultatet er derfor ikke blivende.

(Deraf kommer navnet Semi permanent makeup)
Det er forbudt ved lov, at tatovere i ansigtet, og ligeledes ikke ønskværdigt, at få en blivende tatovering i ansigtet, da ansigtet med alderen ændrer karakter.

Om shading teknikkerne (Ombre- & powderbrows)

Shading teknikkerne er en procedure, hvor man, ved hjælp af specielfremstillade nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man ca. 1 gang årligt skal have frisket sin permanent makeup op, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Det svinger fra person til person hvor ofte man skal have en opfriskning af farven, det afhænger blandt andet af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug, brug af sol, makeup og rense produkter. 

Shading teknikkerne er skyggelægning af brynet, der lægges en skygge i den facon/form, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. Ved at fade farverne ud til fx. en ombre effekt giver det et mere neutralt look end ved full shading hvor hele brynet får samme farve (powderbrows). Shading teknikkerne egner sig godt til de fleste især hvis du mangler dele af naturbrynet eller er vant til at tegne dine bryn op. 

I modsætning til, hvad mange måske tror, så kan ombre brows / Shading sagtens laves meget naturligt, som en let pudderagtig effekt. Det giver dog et mere make-up èt look end hairstrokes, også selvom det laves meget blødt og naturligt og det er derfor et godt valg til dem, som altid tegner deres bryn op, hvad enten det er med en blød pensel og skygge eller et mere optegnet udtryk med blyant.

Før din behandling må du ikke:

  • Du må ikke have fået filler / botox omkring området min. 14 dage forinden.

  • Knopper, psoriasis, acne eller andet i brynet.

  • Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling, da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)

  • Du må ikke være gravid eller amme.

  • Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.

  • Være i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.

  • Du må ikke bruge olieholdige produkter (Serum til ansigtet, brynserum mm) 14 dage optil behandlingen, da dette kan danne en hinde på huden. 

  • Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i brynet, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

Vigtig viden før din behandling:

Det er ikke alle hudtyper der egner sig til microblading (Fedtet hud /olieret hud) er generelt ikke at fortrække hvis man ønsker sig et hairstrokes bryn, da farven kan have svært ved at sætte sig og bliver tykkere efter heling. Her anbefaler vi klart et ombre bryn eller powderbrows da denne teknik holder bedre på farven. (Læs mere under menuen ombre/powder) 

Er du i tvivl om hvilken hudtype du har eller hvilken teknik du skal vælge, tilbyder vi dig en gratis konsultation inden. (varighed 15 min.) Du kan nemt booke en tid til konsultation ved at ringe/sms til klinikken på tlf. 30862030

Læs vores handelsbetingelser herunder før du booker tid, da du automatisk godkeder disse betingelser ved booking af tid. 
Tider til behandling eller konsultationer kan bookes via tlf. 30 86 20 30
bottom of page