top of page
Eyelash Extensions

A perfect look everyday

Køb dine eyelash extensions hos All About Beauty

Vipperne koster fra 49-139 kr. og leveres i en fin kasse som du kan opbevarer dine vipper i. Du kan også tilkøbe vippelim og vippetang i klinikken.

Vipperne kan købes ved at sende en sms til 30862030 eller i klinikken på

Vig Hovedgade 15, st. 4560 Vig

Information om vipperne

Holdbarhed:

Vipperne kan genbruges igen og igen ved den rette pleje.

Vipperne skal håndteres skånsomt da der nemt kan falde hår af hvis man er for voldsom.

Pleje:

Vi anbefaler at man tager sine vipper af hver aften og lægger dem i den boks som følger med vipperne, på den måde skåner du mest muligt dine mink vipper. Det er ikke nødvendigt at fjerne gammel lim hver gang de tages af, dette kan gøres efter behov eller ca. hver 3-4 gang vipperne har været påsat og alt efter hvor meget lim du har puttet op. 

Den nemmeste måde at fjerne limen på er ved at tage sin pincet, og forsigtigt fjerne limen i små bidder og samtidig holde forsigtigt igen på vippen kanten. Det er vigtig du er forsigtig, da der nemt kan falde hår af hvis du er for voldsom, eller får taget et for stort stykke af på en gang.

Undgå vand omkring øjnene når du har vipperne påsat samt mascare på vipperne. Du kan i stedet tage mascare på dine egne vipper inden du påsætter dine mink vipper.

Tips: 

Ved at ligge et tyndt lag eyeliner ved dine naturlige vipper inden påsætning af din vippe extensions fader vipperne bedre ind i dine egne vipper.

Vi anbefaler når du påføre limen på vipperne at det får lov at tørre i ca. 30 sek. så limen bliver lidt klisteret før påsætning, det gør det nemmere at få dem til at sætte sig korrekt. 

bottom of page