top of page

Fjernelse af permanent makeup & tatoveringer: 

Er du træt af en gammel tatovering eller permanent makeup? Så er det i dag muligt at få helt eller delvist fjernet med vores PhiLaser 2.0

PhiLaser 2.0 er den sidste generation af lasermaskiner, og den tilhører gruppen af Q-switch laserer, hvis impulser har stor energi, der frigives i korte tidsintervaller (nanosekunder). Disse faktorer er ansvarlig for en god og vellykket behandling, især når vi snakker ansigtsområdet som kan være meget følsom overfor laserbehandlinger.

Vi udføre tatoveringsfjernelse fra vores klinik i 4560 Vig som ligger i Vestsjælland, vores klinik er medlem af sikkerhedsstyrelsen og Katrine har derudover taget kursus i hygiejne for at sikre dig bedst muligt, hun har arbejdet som kosmetisk tatovør siden 2016 og har stor kendskab til de pigmenter der bliver ført ned i huden. 

Nedenfor kan du se vores prisliste på fjernelse af permanent makeup & tatoveringer, er du i tvivl om hvor henne du ligger i pris med din tatovering, kan du sende os et billede på sms 30 86 20 30 med mål, så hjælper vi dig med at give dig en fast pris på dit område. 

thumbnail_7973cea9-078f-45a9-9a88-69345b87a929.jpg

Katrine Hvid er din behandler hos All About Beauty som laver tatoveringsfjernelse på dig, hun er uddannet hos PhiLaser af

Daniela Djukic som kommer fra Schweiz. 

Det er en uddannelse hvor underviseren skal se et vis antal tilfredsstillede resultater både nye og helede resultater, før man får sit diplom, så de er sikker på behandleren lever op til deres krav.  

Tatoveringsfjernelse 

thumbnail_White and Brown Elegant Beauty Salon Price List Poster.png

Book tid via tlf. 

Følg os på

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page