top of page
43370015_246441539385110_200183356316660
biotek.holbæk

Om din behandlere og uddannelsen bag!

Katrine Hvid er stifter af All About Beauty og har arbejdet med

permanent makeup siden 2016.

Katrine er uddannet PhiBrows Artist hos den anerkendte master træner Diana Hvas.

Der bliver sat strenge krav til PhiBrows eleverne kan deres arbejde før de får deres uddannelsesbevis, og er klar til at arbejde med kunder. Eleven skal bestå 11 levels før uddannelsen kan bestås, ca. 50% af eleverne består aldrig deres uddannelse da kravene er så strenge.

Det sikre dig som kunde at din behandler har en grundig uddannelse i rygsækken. og et hold af eksperter der sørger for den bedste uddannelse samt produkter.

Phibrows er verdens største og førende indenfor microblading, og Diana Hvas har undervist i flere lande over hele verden, og har i 2017 modtaget Grand Master titlen som kun meget få i verden har. Diana Hvas har studeret microblading i Singapore – Thailand – USA og Serbien, og har været foregangskvinde for korrekt udført microblading herhjemme.

 

HUSK Microblading er et 100 procent håndværk, der er ikke 2 artister der er ens, og har samme tilgang til design, du skal vælge hvem der er korrekt for dig som kunde.

Vi anbefaler altid uanset hvilken klinik du vælger, at du som kunde tjekker før og efterbilleder ud fra klinikken, samt sikre dig at produkterne der anvendes er i orden.

Du kan altid tjekke om din behandler er uddannet hos PhiBrows. Efter endt uddannelse modtager behandleren sit helt eget PhiBrows logo med en unik kode under som tilhøre den enkelte behandler. Derudover er vi registreret kosmetisk tatovør / klinik hos SIK (Sikkerhedsstyrelsen) Dette er et lovkrav pr. 1/7-2021 at hvis man arbejder med permanent makeup skal vi være registreret i SIK , du kan som kunde se hvilken klinikker der er godkendt inde på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. 

Udover at være uddannet PhiBrows artist har Katrine Hvid også gennemført uddannelsen hos

Elite Scandinavia / Nouveau Contour V/ Majken Villefrance som er en af de mest anerkendte undervisere i Danmark.
Majken er uddannet Nouveau Contour træner i Holland og er underviser/ træner i Elite Scandinavia.

Heller ikke her er det alle elever der får deres endelige certificering som permanent makeup artist, man er som elev gennem et længerevarende forløb og under opsyn hos Majken, så hun sikre sig eleven kan sit håndværk før hun lader dem få deres eget Nouveau Contour logo / certificering.   

Katrine har i start 2019 også taget uddannelsen hos Biotek Danmark for at dygtiggøre sig og lære nye teknikker. Biotek er ligeledes et anderkendt brand verden over. 

 

Jeg er stolt af at kunne kalde mig certificeret behandler / artist hos disse firmaer, da det er nogle af Danmarks bedste undervisere.

Jeg har lavet permanent makeup siden 2016 og jeg er perfektionist til fingerspidserne, jeg går meget op i mit arbejde bliver udført korrekt og samtidig naturligt, så hver kunde får et bryn der passer til netop hendes ansigt. Jeg lytter altid til hvis kunden har ønsker, og jeg drøfter altid form og farve med kunden før selve behandlingen går i gang, så du som kunde føler dig tryg og er med under hele behandlingen.

Vi sætter altid 2,5 time af til nye behandlinger, så der er massere af tid til at gennemgå papir, behandlingsforløb samt pleje – og efterbehandlingsforløb.

Katrine har i 2019 haft Sarah Simone i mesterlære hos hende og har derved uddannet Sarah til at lave hairstrokes bryn. Sarah brænder for skønhedsfaget og er også uddannet kosmetolog som gavner hende meget i dette fag, da hun kender til hudens opbygning og de problematikker der kan være. Sarah hjælper til daglig Katrine i klinikken med hairstrokes bryn og har stor succes hos kunderne. 

Du kan se vores arbejde under menuen Galleri. 

permanent makeup holbæk

(Katrine ses stående på billedet og Sarah Simone Siddende) 

bottom of page