top of page

Hairstrokes Bryn

permanent makeup
hairstrokes

Om Microblading Hairstrokes bryn:

Microblading er en manuel måde at lave hairstrokes bryn på, nogle vil kalde det “old school” selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden, har metoden været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam. Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Symmetri bestemmes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende. Behandlingen udføres med sterile engangs artikler/ værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder og lovmæssige krav der er til pigmenter i Danmark.

Det er vigtigt at forstå, at vi arbejder med ANSIGTSPIGMENTER og ikke tattoo pigmenter, resultatet er derfor ikke blivende.

(Deraf kommer navnet Semi permanent makeup)
Det er forbudt ved lov, at tatovere i ansigtet, og ligeledes ikke ønskværdigt, at få en blivende tatovering i ansigtet, da ansigtet med alderen ændrer karakter.

Pigmenter: 

De pigmenter vi benytter i klinikken er godkendte efter den nye lovgivning der trådte i kraft januar 2022

PhiBrows pigmenterne som vi bruger til hairstrokes bryn har desuden bestået alle test til UG i Østrig som er utrolig strenge med deres krav. Det er også vigtigt at nævne, at pigmenterne er godkendt i samtlige lande, herunder Schweiz, Serbien og Spanien, som er meget strenge mht pigmenter til permanent makeup.
Sidstnævnte laboratorium (Spanien) udtalte endda, at PhiBrows pigmenterne var de pigmenter på markedet, som var af højeste kvalitet. I  Phibrows farverne er alle tungmetaller fjernet, herunder Jerndioxid som gør pigmenterne ustabile, og som følge af dette ændrer farven på pigmentet med tiden. Nikkel, som selv i godkendte mængder kan give allergi, er ligeledes blevet fjernet. Kundens sikkerhed er derfor i højsædet med PhiBrows pigmenter, hvilket gør det til et sikkert valg, for både artist og kunde.

Vi har arbejdet med Phibrows pigmenter til hairstrokes bryn siden 2016 og har været yderst tilfreds med deres pigmenter og kvalitet.

 

Vi anbefaler du læser "vigtig viden om permanent makeup" før du booker tid, klik herunder og læs mere:

Før din behandling må du ikke:

  • Du må ikke have fået filler / botox omkring området min. 14 dage forinden.

  • Knopper, psoriasis, acne eller andet i brynet.

  • Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling, da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)

  • Du må ikke være gravid eller amme.

  • Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.

  • Være i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.

  • Du må ikke bruge olieholdige produkter (Serum til ansigtet, brynserum mm) 14 dage optil behandlingen, da dette kan danne en hinde på huden. 

  • Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i brynet, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

Vigtig viden før din behandling:

Det er ikke alle hudtyper der egner sig til microblading (Fedtet hud /olieret hud) er generelt ikke at fortrække hvis man ønsker sig et hairstrokes bryn, da farven kan have svært ved at sætte sig og bliver tykkere efter heling. Her anbefaler vi klart et ombre bryn eller powderbrows da denne teknik holder bedre på farven. (Læs mere under menuen ombre/powder) 

Er du i tvivl om hvilken hudtype du har eller hvilken teknik du skal vælge, tilbyder vi dig en gratis konsultation inden. (varighed 15 min.) Du kan nemt booke en tid til konsultation ved at ringe/sms til klinikken på tlf. 30862030

Læs vores handelsbetingelser herunder før du booker tid, da du automatisk godkeder disse betingelser ved booking af tid. 
Tider til behandling eller konsultationer kan bookes via tlf. 30 86 20 30
bottom of page