top of page
Priser & Behandlinger

Ansigtsbehandlinger: 

 

Nimue frugtsyre/AHA 15%
En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15% 
Giver cellefornyelse samt er fugtgivende. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelse, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

Pris: 569 kr. 

Nimue frugtsyre/ AHA 35%

En aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint. Denne frugtsyrebehandling anbefales først når huden har vænnet sig til frugtsyre 15%, derfor kan denne behandling køres som boost til huden.

Pris: 669 kr.

Nimue dybderens

Nimue dybderens Sætter fokus på problematisk hud med tildens til akne og tilstopninger. Denne behandling kan også bruges til teenager.

Pris: 449 kr.

Nimue SRC
Avanceret syrekompleks behandling, som giver den ultimative peeling og fornyelse af huden. En effektiv behandling der modvirker rynker/linjer, hyperpigmentering, solskader, uren hud og generelt en optimering af hudens struktur og fylde. Den findes i tre udgaver og bliver tilpasset efter netop din hudtype/problem på huden. 
Pris: 699 kr.

Diamantslib & oxygen behandling

Den bedste behandling til 'glowing skin'. Diamantslibning går ind og fjerner det yderste lag af huden, som er alle døde hudceller. Derefter bruges oxygen (ren ilt med luft) hvor man indsluser serum direkte ned i det dybeste hudlag, dermis. På denne måde optager huden serummet med det samme og allerede efter behandling kan der ses en reduktion af rynker og linjer, huden ser friskere ud og fugtet af de nærende ingredienser fra serum. 

Pris: 550kr.

Vippe & bryn behandlinger: 

Lash lift uden farve af øverste vipper

Pris: 400 kr.


Lash lift med farve af øverste vipper

Pris: 450 kr.

Lash lift Inkl farve af øverste vipper & nærende elleeplex kur som giver vipperne fugt.

500kr.


Brow lift inkl farve

Pris: 450 kr.


Lash lift + brow lift inkl. farve

Pakkepris: 750 kr.

Farve + ret af bryn

Pris: 180 kr.

Book tid online

Book tid via tlf. 

Følg os på

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page