top of page

Om All About Beauty

Hos All About Beauty byder vi dig velkommen i vores fine lyse lokaler på Vig Hovedgade 15, 4560 Vig.

All About beauty startede i 2016 

Vi har skabt en hyggelig atmosfære i klinikken, hvor det altid skal være hyggeligt at komme og kan få et godt grin med på vejen, vores kunder er altid i højsædet og kan føle sig trygge og velkomne hos os. Udover at være en skønhedsklinik sælger vi også brugskunst fra flere danske brand samt skønhedsprodukter, eyelashes mm. 

 Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kigge ind forbi til en snak og en kop kaffe.  

 Vi er alle veluddannet indenfor hver vores område og vi holder os opdateret med de nyeste trend og teknikker i branchen, så vi altid kan tilbyde dig det bedste, samt bruger vi kun de bedste produkter på markedet som er godkendte, derudover er vi registreret klinik hos sikkerhedsstyrelsen.    

 Det giver dig som kunde en sikkerhed for kvalitet og en professionel behandling. 

Vi lægger stor vægt på at imødekomme dine evt. ønsker til den pågældende behandlingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og de fakta der skal overholdes ved den enkelte behandling. Vi mener det er rigtig vigtigt at du som kunde er med under hele behandlingen,  og er blevet velinformeret både før og efter din behandling. 

Du er altid velkommen til at følge vores arbejde på Facebook og Instagram, du kan komme direkte ind på vores fælles sider ved at klikke på ikonerne øverst i højre hjørne. 


Vi glæder os alle til at byde dig velkommen i klinikken.   

Bedste hilsner

Katrine & Sarah

bottom of page