top of page

Ombre / Powderbrows

permanent makeup
37902062_1099259433567705_3644042376403484672_n.jpg

Om shading teknikkerne (Ombre- & powderbrows)

Shading teknikkerne er en procedure, hvor man, ved hjælp af specielfremstillade nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man ca. 1 gang årligt skal have frisket sin permanent makeup op, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Det svinger fra person til person hvor ofte man skal have en opfriskning af farven, det afhænger blandt andet af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug, brug af sol, makeup og rense produkter. 

Shading teknikkerne er skyggelægning af brynet, der lægges en skygge i den facon/form, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. Ved at fade farverne ud til fx. en ombre effekt giver det et mere neutralt look end ved full shading hvor hele brynet får samme farve (powderbrows). Shading teknikkerne egner sig godt til de fleste især hvis du mangler dele af naturbrynet eller er vant til at tegne dine bryn op. 

I modsætning til, hvad mange måske tror, så kan ombre brows / Shading sagtens laves meget naturligt, som en let pudderagtig effekt. Det giver dog et mere make-up èt look end hairstrokes, også selvom det laves meget blødt og naturligt og det er derfor et godt valg til dem, som altid tegner deres bryn op, hvad enten det er med en blød pensel og skygge eller et mere optegnet udtryk med blyant.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Symmetri bestemmes ved hjælp af en applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Pigmenter & udstyr: 

Udstyr:

Vi benytter kun Nouveau Contours maskiner og nåle som er af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter for at kunne levere de absolut bedste resultater. Computeren kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål, til hver kunde og nålemodulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling hos os.

Pigmenter: 

Det er vigtigt at forstå, at vi arbejder med ANSIGTSPIGMENTER og ikke tattoo pigmenter, resultatet er derfor ikke blivende. (Deraf kommer navnet Semi permanent makeup)
Det er forbudt ved lov, at tatovere i ansigtet, og ligeledes ikke ønskværdigt, at få en blivende tatovering i ansigtet, da ansigtet med alderen ændrer karakter.

Jeg bruger Li pigmenter når jeg arbejder med shading teknikkerne.

Li pigments har eksisteret siden 1992 og har siden da, udelukkende beskæftiget sig med at fremstille pigmenter til Permanent makeup.

Dette fokus på fremstilling af pigmenter, samt den mangeårige erfaring som ligger bag udviklingen af LI pigmenter, har placeret dem blandt de absolut mest eftertragtede og anvendte pigmenter til brug ved Permanent makeup på verdensplan.

De er I særdeleshed anerkendte for deres stabilitet, holdbarhed og sikkerhed.
•EU godkendte pigmenter
•INGEN tungmetaller
•INGEN konserveringsmidler
•INGEN parfume
•INGEN PPD
•Fuldt forenelig med ResAP 2008
•Testet og Certificeret af CTL laboratoriet i Tyskland
•Gamma steriliserede monodoser
•Patenteret fusions teknologi
•+23 års bevist sikkerhed, ydeevne og stabilitet

• Opfylder de nye pigment regler 2022 

Bagom LI PIGMENTS: 
Hvad er unikt ved LI pigments? Hvorfor leverer de langt bedre resultater end mange andre og hvorfor ændrer de ikke farve med tiden? 
En del af det har at gøre med fremstillingsprocesserne: måden hvorpå pigmentet er lavet, blandet, nedbrudt, og sammensmeltet. De koncentrerede niveauer og kvaliteten af pigment pulveret og vigtigst af alt, deres unikke patenterede fusionsmetode af det rå pigment.
Derudover var det, tilbage I 1992, erkendelsen af behovet for, ikke kun sikre pigmenter, der forblev I huden og således havde en god holdbarhed, men også behovet for pigmenter, der ville holde sig tro mod dets farve over tid, og ikke ændre farve, som førte til udviklingen af det, vi idag, kender som LI pigments. 
Producenten bag Li Pigments indså nemlig, at med et par enkle formel ændringer og en unik blandings proces, havde de udviklet en pigment linje, der ville levere resultater langt bedre end andre pigmenter på markedet.
Li Pigmenter introducerede således ”Fusion Teknologi” til industrien tilbage i 1992 og revolutionerede hermed permanent makeup industrien.
Eftersom at Li Pigments udførte dette bemærkelsesværdige resultat i pigmenternes ydeevne, udviklede de videre på konceptet og perfektionerede pigmenterne og lancerede herefter deres egen pigment linje.
Som således så dagens lys I 1998, en linje som var skabt med denne unikke process -at sammensmelte ingredienser til naturlig langtidsholdbare ægte farver.
Darlene Story, ejer og udvikler af Li Pigmenter er således en genial pigment producent 
Hun er kompromisløs, konsekvent og innovativ I sin tilgang til fortsat at lære nye måder at forbedre og udvikle linjen og anvender altid de nyeste teknologier, hvis der laves ændringer eller tilføjelser til Aqua & Velvet linjen.
Hver eneste pigment / farve formulering er således unikke og eksklusivt designet til Aqua & Velvet.
 
 
SIKKERHED:
Li pigments mangeårige forskning og udvikling, kombineret med deres grundige testlaboratorier har resulteret i en enestående linje af sikre, kosmetiske pigmenter til brug ved permanent makeup.
Alle LI produkter betragtes desuden som 100% sikre at anvende, og der har ikke været nogen rapporter som angiver andet, siden starten, for mere end 30 år siden.
LI pigments opfylder naturligvis samtlige krav og restriktioner indenfor EU direktiverne på området og vil fortsætte med at tilpasse sig efter enhver ændring eller tilpasning af gældende regler.

Vi anbefaler du læser "Vigtig viden om permanent makeup" før du booker tid, klik herunder og læs mere. 

Før din behandling må du ikke:

  • Du må ikke have fået filler / botox omkring området min. 14 dage forinden.

  • Knopper, psoriasis, acne eller andet i brynet.

  • Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling, da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)

  • Du må ikke være gravid eller amme.

  • Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.

  • Være i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.

  • Du må ikke bruge olieholdige produkter (Serum til ansigtet, brynserum mm) 14 dage optil behandlingen, da dette kan danne en hinde på huden. 

  • Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i brynet, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

Læs vores handelsbetingelser herunder før du booker tid, da du automatisk godkeder disse betingelser ved booking af tid. 
Tider til behandling eller konsultationer kan bookes via tlf. 30 86 20 30
bottom of page