top of page

Forretnings- og Handelsbetingelser.


Ved tidsbestilling godkender du følgende vilkår:

 

Permanent Makeup:
1: Jeg tager et depositum på 1000 kr. ved nye behandlinger og 500 kr. ved hver efterbehandling der bookes. Pengene skal være overført indenfor 48 timer efter booking af tid hvis man vil sikre sig at beholde sin tid. Beløbet bliver trukket fra behandlingens pris efter endt behandling. 

2:  Afbud skal ske senest 48 timer før behandlingens start, ved senere afbud mistes ens depositum. Ved udeblivelse uden afbud faktureres man 70% af behandlingens pris.

3: Afbud kan kun ske ved at ringe pr. tlf. 30 86 20 30.

4: Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

5: Betaling foregår enten kontant eller mobilepay (Vi tager ikke dankort)

6: Det er din pligt at fortælle og booke tid til en Gratis konsultation hvis du har:

* Gammel permanent makeup (lavet i anden klinik)
* Medicinsk behandling (især blodfortyndende medicin,)
* Solbrændt hud.

* Ar i og omkring brynet.
* Svær acne.
* I medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.

* Er allergiker.

Ved fremmøde med et af overnævnte, uden forudgående konsultation vil man blive opkrævet behandlingens FULDE beløb, UDEN UNDTAGELSER, hvis behandlingen ikke kan gennemføres!

7: Hvis du får blodfortyndende medicin, fiskeolie, lettere smertestillende som Panodil osv. bedes du holde en pause fra disse nogle dage optil, snak evt. med din egen læge først, dette gælder ved alle behandlinger!  

8: Jeg fraråder på det kraftigste at man bruger bedøvelsescreme inden behandlingen (Især Emla creme) da det kan få huden til at hæve og blive sej at arbejde i, dette kan give et uens og mindre pænt resultat. Jeg har bedøvelse man kan få på hos mig hvis man ønsker det.

9: Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, aftercare mm. ligeledes er kunden selv ansvarlig for bookning af tid til efterbehandlinger 4-6 uger efter sin første behandling, booker man tid senere end 8 uger efter takseres det som en opfyldning af farven eller som en ny behandling hvis ikke der er tilstrækkeligt med farve tilbage, da forløbet ikke er blevet overholdt.

10: Penge gives ikke retur, og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar og behandler kan ikke stilles til ansvar for dette. 

11: Vi synes det er super hyggeligt med besøg i klinikken og man må gerne medbringe en veninde eller et familie medlem, vi beder dog om at der bliver taget hensyn til at der forgår behandlinger i klinikken som både er stille behandlinger men også koncentrations behandlinger. Ledsager er meget velkommen til at vente i vente området, der er gratis the, kaffe og kakao og blade der kan læses i.

Ligeledes elsker vi også børn men da vi både har elektriske maskiner, og varm voks stående fremme, ser vi helst børn ikke opholder sig i klinikken uden en voksen.

På forhånd tak.

Hair Extensions:

1.  Der tages et depositum på 1000 kr. ved tidsbestilling til extensions da håret bliver bestilt hjem til netop dig. Prisen fratrækkes det endelige beløb.

2. Møder du ikke op til den aftalte tid uden at have meldt afbud senest 24 timer før, mistes dit depositum på 1000 kr. da håret ikke kan returneres til forhandler.

3. Håret er muligt at købe for hårets pris hvis ikke man ønsker en ny påsætnings dag.

4. Alle former for farvning, styling, mm. af håret er på kundes eget ansvar, ligeledes anbefaler vi ikke at bade håret i hverken klor eller saltvand da det tørre håret ud.

5. De lyse toner extensions har været igennem en længere proces for at blive til blond, derfor er leve tiden på det blonde hår ikke lige så lang som ved de mørke toner.

6. Du modtager en plejevejledning efter din påsætning som vi anbefaler at følge for at få det bedste resultat af dine extensions.

7. Aftagning af dine extensions på egen hånd er på eget ansvar!

Louise (Negle) og Camilla (Frisør) har deres egne handelsbetingelser, spørg din behandler ved evt. tvivl.

Bedste hilsner

Team

All About Beauty

bottom of page