top of page

Voksbehandlinger af krop og ansigt. 

Vi udføre vores voksbehandlinger i vores skønhedsklinik i Holbæk, i rolige og trygge rammer og af uddannet personale. Som nævnt ovenfor benytter vi os kun af voks fra Perron Rigot, da vi ønsker det bedste voks mærke på markedet til vores kunder. Med dette voks mærke kan vi tilpasse voksen din hud- og hårtype, selv ned til den mest sensitive hud kan vi behandle på. Perron Rigot er også de eneste på markedet der har fremstillet en voks til hud der er tatoveret, med denne speciel fremstillet voks er det muligt at passe på dine pigmenter i huden og faktisk fremme farverne i din tatovering. 

Hårfjerning med voks er en effektiv hårfjerningsmetode der fjerner hårene med roden og  ved regelmæssig voksbehandling er man hårfri i ca. 4 uger.

Især for dig som starter på voksbehandlinger, vil det være vigtig viden at vide at alle hår ikke er i vækst samtidig og nogle hår vil være i en hvide fase. Dette vil i sær ved de første 3-5 gange udmåle sig i at du kan opleve ca. en uges tid efter din første behandling, at der kommer nogle nye hår frem, disse hår kan vi desværre ikke få med da de først der begynder at komme frem og er for korte til voksen kan tage dem.

Men gradvist som du får flere voksbehandlinger, bliver der færre hår og det vil være nemmere at kunne holde din hud glat i længere tid. 

For en optimal voksbehandling er det nødvendigt at du forbereder din hud,  følg vores vejleding længere nede på siden.  

For hver voksbehandling du får lavet vil du opleve at hårene bliver finere og blødere når de vokser ud. Dette skyldes at hårene bliver fjernet med roden. hvorimod når du barbere dig skære du håret over det tykkeste sted på håret, derfor føles stubbene kraftigere og de stikker mere.  

Den første behandling vil føles som den mest smertefulde, allerede ved behandling nr. 2 vil du kunne mærke at hårene ikke er så stive og grove og at de lettere slipper hårsækken. 

 

Før behandlingen:

Tjek at dine hår ikke er for korte, de skal være min 5-10 mm. på kroppen og min. 3-5 mm. i ansigtet.

(Jo længere dine hår er jo mere ondt kan det gøre at få en voksbehandling, er de meget for lange

anbefaler vi du trimme dem ned til ca. 1,5 cm.)
Eksfolier huden 1-2 dage før din behandling for at fjerne døde hudceller, og giv derefter huden en god fugt. 
Undgå solskoldning (du kan få brandsår på huden)

Efter behandlingen
I 24 timer efter en voksbehandling frarådes følgende:

Solbadning og selvbruner
Brug af parfumerede cremer på området.
Deodorant (hvis du har fået fjernet hår i armhulerne)
Hård motion og stramtsiddende tøj
For bedst resultat anbefales det at eksfolier huden 1-2 dage efter behandlingen, samt efterpleje derhjemme med vores produkter der sikre langsommere hårvækst, samt modvirker indgroet hår. Disse produkter kan købes i klinikken. 

shutterstock_2073663068.jpg

Vi laver udelukkede voksbehandlinger med det verdens kendte voks mærke Perron Rigot som er grundlagt i Paris i år1936.

Det var dem som blandt andet opfandt den første hot wax og i 1972 fik de deres første patent ud af 20 for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.

Perron Rigot voks er lavet til alle hudtyper og er en meget mild voks der med sin lave smeltetemperatur gør den ekstra attraktiv til personer med sensitiv hud. 

Voks

Book tid 

Book tid via tlf. 

Følg os på

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page