top of page
SHR Hårfjerning 

SHR maskinen er den nyeste teknologi indenfor hårreducering / permanent hårfjerning, behandlingen er stort set smertefri i modsætning til mange andre maskiner på markedet.

Der er mange forskellige hårfjerningsmaskiner på markedet, vi køre med det der hedder en klasse 2 maskine som ikke kræver lægetilknytning. Da vores maskine køre på en temperatur på blot 40-45 grader hvorimod IPL maskinen og nogle typer SHR maskiner der har IPL indbygget i maskinen, varmer op til 75 grader og kan lave store skader i huden hvis man ikke har den rette uddannelse bag sig, derfor kræver disse type maskine lægetilknytning. 

Det er med vores maskine muligt at fjerne / reducere både lyse, rødlige og mørke hår, hvor det med IPL kun er muligt at fjerne de mørke hår. (Helt lyse / hvide og grå hår kan ikke fjernes da der intet pigment er i disse hår, nogle hår som dun kan heller ikke fjernes men reduceres.)

​SHR er en revolutionerende ny og skånsom behandlingsmetode, hvor behandlingen praktisk talt er smertefri, du vil opleve en jævn varme og en let prikkede fornemmelse. Behandlingen udføres med et specielt SHR-håndstykke med køling i, dette håndstykke køres i bløde bevægelser henover det område der skal behandles. På denne måde opvarmes huden forsigtigt ved brug af lav energi, og en temperatur på bare 40-45 grader. Derfor føler du ingen decideret smerte. Energien fra håndstykket går direkte i hårets pigment, og absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området. På denne måde paralyseres vækstfunktionen. 

Det er påvist igennem videnskabelige undersøgelser og studier, at SHR er langt mere sikkert end den velkendte og gammeldags IPL-laserbehandling. Der er således ingen risici forbundet med SHR behandlingen.​

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det daglige hårtab/slid, er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvoksede. Derfor kan ingen hårfjernings-behandlinger være permanent løst på blot én behandling – der skal flere til!

Nogle kunder skal have ca. 4-6 behandlinger og andre skal op på mellem 8-12 gange, vi lover derfor aldrig hvor mange behandlinger netop du skal have, da det afhænger af flere faktorer. Du vil i løbet af dit behandlingsforløb typisk opleve en reducering af hårene med ca. 85-95% hvilket i sig selv kan være en stor lettelse for mange der lider af uønskede hårvækst og som skal barbere sig hver eller hver anden dag, her er det fantastisk hvis det blot er en gang om måneden man skal fjerne de få hår der er tilbage, og de hår der vil være tilbage er som reglen finere og blødere, så de ikke skaber gener på samme måde.  

Din hud, hårtype, hårfarve, og samspillet herimellem påvirker, hvor mange behandlinger du specifikt har behov for, samt den personlig vækstcyklus, hårets beskaffenhed og tykkelse, samt hormoner i netop din krop fx. under en graviditet er hormonerne ikke som de plejer at være og nogle kan opleve en øget hårvækst før og efter en graviditet.

Vi er alle forskellige og derfor vil et forløb også være individuelt fra person til person. Derudover kan vi aldrig vide hvornår netop dine hår er i vækstfasen. Derfor anbefaler vi at komme ca. 1 gang årligt til 1-2 efterbehandlinger for at vedligeholde dit resultat "hvis det er nødvendigt", igen fordi ikke alle hår er i vækst samtidig, og de hår som er i hvilefase vil på et tidspunkt vokse frem. Mænd er mere udsat for hårene kommer gradvist tilbage igen pga. deres testosteron i kroppen samt kvinder der lider af PCO eller PCOS.  

Håret vokser i 4 stadier:

Tidlig Anagen (tidlig vækstfase), Anagen (aktiv vækstfase), Katagen (Overgangsfase), Telogen (Hvilende, uden vækst). SHR behandler udelukkende hår i den anagenfase (den aktive vækstfase). Derfor er flere behandlinger nødvendigt.

Særligt ved intim hårfjerning og i ansigtet skal man forvente flere behandlinger end andre steder på kroppen, da der ikke kan sættes lige så høj kraft på SHR maskinen, da man er ekstra følsom i disse områder og hårene er kraftigere.

 

 • Du slipper for at barbere dig, og samtidig skal du heller ikke bekymre dig om indgroede hår, barberingsknopper, skægpest , skader, rifter og sår efter en skraber m.m.​

 • Vi kan ikke behandle på tatoveringer, hvis du er gravid eller ammer, eller har nogen former for metal i kroppen (på det område vi skal behandle på) samt åbne sår. Spørg altid din behandler hvis du er i tvivl.

 

 • Vi tilbyder altid gratis konsultationer, da vi ønsker du som kunde skal føle dig tryg og har fået svar på alle spørgsmål før du starter et forløb hos os. Vi anbefaler at lade hårene gro på det område du ønsker vi skal behandle, så vores behandler kan se og vurdere dine hår. Der sættes 15 min af til en konsultation og tider kan bookes på tlf. 30 86 20 30

270127066_312733487457619_4860949556395362588_n.jpg

Er du også træt af uønskede hår, knopper, irritation efter barbering eller indgroede hår? 

Så kan SHR hårfjerning hjælpe dig. 

SHR Hårfjerning

Før og efter din behandling:

Før din behandling: 

 • Det område som ønskes behandlet skal enten trimmes helt ned eller barberes – også ansigt – Dette skal foretages hjemmefra dagen inden selve behandlingen, eller om morgen på behandlingsdagen. Møder man op til behandlingen uden at have barberet området og hårene er længere end ca. 2 mm. Er vi nødsaget til at trimme dig som vil tage længere tid, og derfor opkræver vi dig også et gebyr for det.
   

 • Du må ikke have foretaget epilering, voks eller plukning 4 uger før behandlingen – ved ben og ryg op til 8 uger før. Ej heller under behandlingsforløbet.

 • Du må gerne trimme og barber området under dit behandlingsforløb.

 • Du må ikke have taget sol, solarie eller spraytan 7 dage før din behandling.

 

 • Huden skal være fri for cremer, makeup, deodorant m.v. – altså helt ren hud på behandlingsdagen da det ligger en hinde ovenpå huden.

 • Du må ikke spise nogle former for hårvitaminer i perioden, da vi så ikke kan regne med den normale vækstface i håret. 

Efter din behandling: 

 • Efter behandlingen kan nogle mærke en let strammende effekt på det behandlede område, men ingen ubehag. 

 • Du skal undgå direkte sol/solarium, sauna, svømmehal/pool &  hård træning i 24-48 timer efter din behandling.

 • Du må ikke spise nogle former for hårvitaminer i perioden, da vi så ikke kan regne med den normale vækstface i håret. 

Fakta om hår:

1) Et hår gror ca. 1 cm. om måneden og 0,35 millimeter om dagen. Det er den næst hurtigste voksende del på kroppen udover knoglemarven.

2) En gennemsnitlig person har 615 hårstrå pr. kvadratcentimeter.

3) Et foster danner allerede hårsække når moderen er i anden måned af sin graviditet. I tredje måned vokser der små hår ud, og i femte måned har fostret allerede tabt det første hår.

4) Der er forskel på formen på hårstrå. Det afhænger af om man er asiat, europæer, afrikaner eller aboriginer.

5) Hår gror hurtigere i løbet af dagen end om natten.

6) Når du barberer dig, fjener du lige så meget hud som hår.

7) Det er estimeret, at en mand vil barbere sig minimum 20.000 gange igennem hans liv.

8) Kvinder synes, at hår på ryggen er det tredje største turn-off ved en mand.

9) Kvinder barbere sig i gennemsnit 7.718 gange i deres liv.

10) Barbering er en af de mest hadede former for daglige rutiner.

11) Vi bruger mellem 1.728-3000 timer af vores liv på at barbere os. 

Se priser her: 

Book tid via tlf. 

Følg os på

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page