top of page
Sanzi Beauty 

Sanzi Beauty blev startet i 2017 af Robert Friedrich med det formål, at skabe en eyelash growth serum med en unik formel, der skulle give flotte og lange øjenvipper. Efter mere end et års udvikling, er det lykkedes at bringe et produkt på markedet, der lever op til deres høje krav om en serum, som virker på de tre overordnede parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Sanzi har en klar strategi om, at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet. De går i dybden og dygtiggøre sig indenfor ethvert produkt de leverer, og de sætter ikke et produkt på markedet, som de ikke er 100% sikre på virker efter dets hensigt. På den måde kan de skabe unikke og exceptionelle produkter til dig som kunde.

 

Produkterne, herunder Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum, Eye Zone Conditioner Serum og Charcoal Teeth Whitening, indeholder ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrede resultater.

Du kan se og købe vores udvalg af Sanzi Beauty i vores klinik på Vig Hovedgade 15, 4560 Vig. Vi sender også gerne dine produkter med posten, ønsker du dette skal du blot tage kontakt til klinikken. Vores Kosmetolog Sarah står klar til at hjælpe dig til de rigtige produkter til din hud. 

bottom of page