Om læber:

Smukke læber med en perfekt kontur hitter verden over, og med god grund!

Fyldige læber med en diskret smuk farve forbindes nemlig med sensualitet og ungdom, det får os til at se yngre og friskere ud.

Faktisk kan dine naturlige læber se mindre ud end de egentlig er, hvis du med tiden har mistet farven i dem og konturen dermed samtidig er udvisket, i så fald kan man nemlig ikke se overgangen fra hud til læbe, hvilket får dine læber til at se næsten usynlige ud.

Med permanent makeup kan du opnå at få en naturlig læbekontur igen eller blot give dine læber en ekstra markeret og ungdommelig farve.

Man kan med fordel også korrigere læberne så de fremstår mere symmetriske hvis du har lidt asymmetri i læberne.

Glem alt om den skrækkelige 80èr lipliner der blev lavet før i tiden, det bruger man ikke mere, læbe kontur er nået til et helt andet niveau i dag, og det er nu muligt at tone din permanent makeup ind i hele eller dele af læben, så det ser naturligt ud, uden synlige overgange!

Du kan bla. vælge en ombre lips som giver en lettere overgang fra yderkanten og ind mod munden, dette vil se diskret og naturligt ud. Det er også muligt at vælge en “full lips” som er fuld farve af hele læben, dette er for at opnå en naturlig form og for at give blege læber mere farve, hvorefter at du ikke nødvendigvis behøver læbestift længere og dine læber vil visuelt syne fyldigere og smukt formet.

Vi tilbyder gratis konsultationer ved alle vores permanent makeup behandlinger, så er du i tvivl om hvilken teknik du skal vælge eller vil du høre mere før du beslutter dig, kan du nemt booke en tid til konsultation ved at ringe/sms til klinikken på tlf. 30862030

Shading teknikkerne er en procedure, hvor man, ved hjælp af specielfremstillade nåle og udstyr, deponerer pigment ned i huden. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man ca. 1 gang årligt skal have frisket sin permanent makeup op, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Det svinger fra person til person hvor ofte man skal have en opfriskning af farven, det afhænger blandt andet af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer.

Det er vigtigt at være helt indforstået med at læber altid kræver minimum 2 behandlinger, før at behandlingen kan betragtes som værende færdig. Dette skyldes at vi arbejder overfladisk i huden, at noget af farven vil afstødes i løbet af helingen samt hudens månedlige fornyelse af hudceller. Ved nogle hudtyper skal der 3 behandlinger til, før at det endelige resultat kan ses.  Der skal gå 4-6 uger imellem hver behandling da huden skal have lov til at hele, alle former for permanent makeup er et forløb der strækker sig hen over 2-4 mdr. før det endelig resultat kan ses.  

 

 

Vigtig viden før din behandling:

Har du gammel permanent makeup skal vi altid se dig til en gratis konsultation, da det ikke altid er muligt at rette i gammel permanent makeup.

Før din behandling må du ikke: 

  • Du må ikke have fået filler i læberne eller omkring læberne 3-4 uger forinden.
  • Har du tildens til forkølelsessår skal du have en pillekur hos egen læge, denne behandling skal du gerne påbegynde min. 2-4 dage forinden din behandling. (Sovir creme kur er ikke nok)
  • Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)
  • Du må ikke være gravid eller amme.
  • Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.
  • Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i læben, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

 

 

Selve behandlingen:

Når du ankommer til klinikken vil du blive bedt om at udfylde og læse nogle informationer før vi kan udføre selve behandlingen, inden start gennemgår din behandler dine papir og snakker med dig om evt. ønsker til din behandling. Det er vigtigt at forstå at det ikke er muligt at køre konturen/farven udover din egen læbekant da dette vil se uetisk ukorrekt ud.

Ved læbe behandlingerne bedøves området før selve behandlingen går i gang, optegning af formen er lavet inden og du har som kunde godkendt formen før vi fortsætter behandlingen. Man deponere pigmentet ned i huden ved hjælp af speciel fremstillet nåle. Læben bliver bedøvet undervejs i behandlingen, så det stort set er smertefrit for de fleste. Nogle kan opleve let rødme timerne efter behandlingen, nogle vil også opleve hævelse de første par dage efter (Dette sker som reglen kun ved sarte hudtyper)

Farven vil altid være kraftig lige efter behandlingen, da farven er nydeponeret og huden er åben, farven vil derfor fade med ca. 60% i takt med huden heler, da farven kommer til at lægge under huden, så der er ingen grund til panik hvis man synes farven er mørk lige efter. Man skal på ingen måde forsøge at fjerne farven selv men blot vente 5-7 dage til farven aftager naturligt. Pilning mm. kan medføre ar i læben. 

Den første uge efter behandlingen skal det behandlede område plejes med creme, som du får udleveret hos din behandler sammen med en plejevejledning. Din behandler vil sætte dig grundigt ind i plejen før du forlader klinikken, da det er af stor betydning du overholder din pleje for at bevare så meget af farven som muligt i huden. 

Der arbejdes med en af markeds bedste maskiner til permanent makeup og alle vores farver er EU godkendte farver, som er farvestabile og ikke allergifremkaldende. 

Nye behandlinger tager ca. 2,5 time fra du kommer til du er færdig, efterbehandlinger og opfyldninger tager ca. 1,5 time. 

 

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay