Om Microblading Hairstrokes bryn:

Microblading er en manuel måde at lave hairstrokes bryn på, nogle vil kalde det “old school” selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden, har metoden været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam. Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Symmetri bestemmes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende. Behandlingen udføres med sterile engangs artikler/ værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder.

Det er vigtigt at forstå, at vi arbejder med ANSIGTSPIGMENTER og ikke tattoo pigmenter, resultatet er derfor ikke blivende. (Deraf kommer navnet Semi permanent makeup)
Det er forbudt ved lov, at tatovere i ansigtet, og ligeledes ikke ønskværdigt, at få en blivende tatovering i ansigtet, da ansigtet med alderen ændrer karakter.

Pigmenter: 

Der er ingen regler i Danmark endnu ift PMU – Permanent Makeup, men det er der i mange andre lande, herunder Østrig, som er meget strenge, både ift værktøj, farver, og selve undervisningen.

PhiBrows er de ENESTE der må undervise i microblading i Østrig, og bestod alle test til UG. Det er i samme forbindelse vigtigt, at nævne, at vore pigmenter er godkendt i samtlige lande, herunder Schweiz, Serbien og Spanien, som er meget strenge mht pigmenter.
Sidstnævnte laboratorium (Spanien) udtalte endda, at PhiBrows pigmenterne var de pigmenter på markedet, som var af højeste kvalitet. Vores pigmenter indeholder ingen tungmetaller som kan være årsag til røde eller blå bryn. I Phibrows farverne er alle tungmetaller fjernet, herunder Jerndioxid som gør pigmenterne ustabile, og som følge af dette ændrer farven på pigmentet med tiden. Nikkel, som selv i godkendte mængder kan give allergi, er ligeledes blevet fjernet. Kundens sikkerhed er derfor i højsædet med PhiBrows pigmenter, hvilket gør det til et sikkert valg, for både artist og kunde.

​Holdbarhed: 

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af makeup og renseprodukter kan også reducere farvens holdbarhed.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca. 10-12 måneder. Med fedtet hud er det Ca 6 måneder.
Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler når de plukker øjenbryn. Der anvendes bedøvelsescremer under behandlingen, som kan fjerne ubehag under behandlingen.

Det ophelede resultat afhænger af flere faktorer:

 • Kroppens kemi, herunder spiller kosttilskud og medicin også en væsentlig rolle.
 • Hvad du udsætter din permanente makeup for fx. sol, renseprodukter, cremer, saltvand, sved, makeup osv.
 • Aftercare: Det er vigtigt du overholder de foreskrevne regler omkring din aftercare, samt må du ALDRIG pille i såret, da det trækker pigmentet med ud og kan danne ar.

Der er VIGTIGT at forstå, at artisten ikke har indflydelse på din ophelingsfase, din krops kemi, hvad du eksponerer din permanente makeup for og, at da vi er individuelle, er der også individuelle ophelingsfaser, således også individuelle resultater.

Nogle kan nøjes med 1 efterbehandling og andre 2-3 efterbehandlinger, (størstedelen kan dog nøjes med 1)

Vigtig viden før din behandling:

Det er ikke alle hudtyper der egner sig til microblading (Fedtet hud /olieret hud) er generelt ikke at fortrække hvis man ønsker sig et hairstrokes bryn, da farven kan have svært ved at sætte sig og bliver tykkere efter heling. Her anbefaler vi klart et ombre bryn eller powderbrows da denne teknik holder bedre på farven. (Læs mere under menuen ombre/powder) 

Er du i tvivl om hvilken hudtype du har eller hvilken teknik du skal vælge, tilbyder vi dig en gratis konsultation inden. (varighed 15 min.) Du kan nemt booke en tid til konsultation ved at ringe/sms til klinikken på tlf. 30862030

Før din behandling må du ikke:

 • Du må ikke have fået filler / botox omkring området min. 14 dage forinden.
 • Knopper, psoriasis, acne eller andet i brynet.
 • Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling, da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)
 • Du må ikke være gravid eller amme.
 • Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.
 • Være i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.
 • Du må ikke bruge olieholdige produkter (Serum til ansigtet, brynserum mm) 14 dage optil behandlingen, da dette kan danne en hinde på huden. 
 • Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i brynet, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

 

Selve behandlingen:

Når du ankommer til klinikken vil du blive bedt om at udfylde og læse nogle informationer før vi kan udføre selve behandlingen, inden start gennemgår din behandler dine papir og snakker med dig om evt. ønsker til din behandling. Herefter kan opmåling og optegning af form gå i gang, derefter vil du få lov til at se / godkende formen, og farve vælges i fællesskab. 

Herefter kan selve behandlingen gå i gang, der vil blive bedøvet under behandlingen, så det stort set er smertefrit imens. Man kan opleve let rødme i et par timer efter behandlingen, og lettere hævelse samt ømhed i de første par dage. (Dette er som reglen kun de sarte hudtyper der oplever dette.)

Den første uge efter behandlingen skal det behandlede område plejes med creme, som du får udleveret hos din behandler sammen med en plejevejledning. Din behandler vil sætte dig grundigt ind i plejen før du forlader klinikken. 

Nye behandlinger tager ca. 2,5 time fra du kommer til du er færdig, efterbehandlinger og opfyldninger tager ca. 1,5 time. 

 • Farven kan være ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage efter behandlingen. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage, så farven kan falme på egen hånd. Huden kan i helingsprocessen fremstå transparent men i takt med huden heler, kommer farven op mod overfladen af huden. 
 • Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til behandlerens vejledning, hvis du ikke gør, så kan du miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af meget stor betydning. Mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

Helingsproces:

Når man deponerer pigment i huden, reagerer immunforsvaret ved, at registrere pigmentet som et fremmedlegeme, og som i sikkert ved, vil kroppen altid prøve, at udskille det fra kroppen som ikke “hører til”, derfor vil du miste noget af farven, det er fuldstændig individuelt, hvor meget hver enkelt mister af farve, fordi vi som mennesker er, individuelle.

Immunforsvaret har ikke OCD eller et system, hvor det smider nøjagtig de samme hairstrokes på hvert enkelt bryn, derfor kan bryn se forskellige ud i ophelingsfasen, og derfor skal du have efterbehandlinger.

 • Hvis du er typen som bliver blå omkring dine sår eller insektbid, eller har olieret hud, kan du blive blå omkring hvert enkelt lille hairstroke i ophelingen. Dette er HELT NORMALT.
 • Nogle bliver røde omkring hvert hairstroke, ligesom hvis du falder og får et sår på knæet. Dette er HELT NORMALT.
 • Hairstrokes kan ligge og gemme sig under huden, og se ud som om de er væk, men jo længere du kommer i helingsprocessen, jo mere træder de frem. Dette er HELT NORMALT.
 • Man kan ikke rette i permanent makeup før epidemis er helet (4-6 uger) gør man det, risikerer man arvæv, og at man ødelægger det pigment der allerede er deponeret, de hairstrokes der endnu ikke er kommet frem, kan hvis der bliver deponeret yderligere pigment oveni, fremstå som store klatter af pigment.

Der er derfor ingen grund til panik, når du heler.
Din krop dikterer forløbet, som ethvert andet indgreb.

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay