Om din behandler og uddannelsen bag!

 

Katrine Hvid som er din permanent makeup behandler hos All About Beauty har arbejdet med permanent makeup siden 2016. Katrine er uddannet PhiBrows Artist hos den anerkendte master træner Diana Hvas. 

 Der bliver sat strenge krav til PhiBrows eleverne kan deres arbejde før de får deres uddannelsesbevis, og er klar til at arbejde med kunder, eleven skal bestå 11 levels før uddannelsen kan bestås, ca. 50% af eleverne består aldrig deres uddannelse da kravene er så strenge. Det sikre dig som kunde at din behandler har en grundig uddannelse i rygsækken og et hold af eksperter der sørger for den bedste uddannelse samt produkter. 

 Microblading er et 100 procent håndværk, der er ikke 2 artister der er ens, og har samme tilgang til design, du skal vælge hvem der er korrekt for dig som kunde. Jeg anbefaler altid uanset hvilken klinik du vælger, at du som kunde tjekker før- og efterbilleder ud fra klinikken, samt sikre dig at produkterne der anvendes er i orden.

 Du kan altid tjekke om din behandler er uddannet hos PhiBrows. Efter endt uddannelse modtager behandleren sit helt eget PhiBrows logo med en kode under som tilhøre den enkelte behandler.

 

Udover at være uddannet PhiBrows artist har Katrine Hvid også gennemført uddannelsen hos Nouveau Contour V/ Majken Villefrance.
Majken er uddannet Nouveau Contours træner i Holland. 

Heller ikke her er det alle elever der får deres endelige certificering som permanent makeup artist, man er som elev gennem en længerevarende periode under opsyn hos Majken, så hun sikre sig eleven kan sit håndværk før hun lader dem få deres eget Nouveau Contours logo / certificering.   

 

Katrine har i start 2019 taget uddannelsen hos Biotek Danmark for at dygtiggøre sig og lære nye teknikker. Biotek er ligeledes et anderkendt brand verden over. 

 

Herunder kan i se Katrine’s certificeret logoer. 

 

Jeg er stolt af at kunne kalde mig certificeret behandler / artist hos disse firmaer, da det er nogle af Danmarks bedste undervisere.

Jeg har lavet permanent makeup siden 2016 og jeg er perfektionist til fingerspidserne, jeg går meget op i mit arbejde bliver udført korrekt og samtidig naturligt, så hver kunde får et bryn der passer til netop hendes ansigt. Jeg lytter altid til hvis kunden har ønsker, dog skal det være realistiske ønsker, samt drøfter jeg altid form og farve med kunden før selve behandlingen går i gang, så du som kunde føler dig tryg og er med under hele behandlingen. Jeg sætter altid 2,5 time af til nye behandlinger, så der er massere af tid til at gennemgå papir, behandlingsforløb samt pleje – og efterbehandlingsforløb.

Katrine har i 2019 haft Sarah Simone i mesterlære hos hende og har derved uddannet Sarah til at lave hairstrokes bryn. Sarah brænder for skønhedsfaget og er også uddannet kosmetolog som gavner hende meget i dette fag, da hun kender til huden opbygning og problematikker der kan være. Sarah hjælper til daglig Katrine i klinikken med hairstrokes bryn og har stor succes hos kunderne. 

(Katrine ses stående på billedet og Sarah Simone Siddende) 

Ejer og stifter af All About Beauty 

Katrine Hvid

Din Certificeret PhiBrows, Nouveau Contour & Biotek artist i bryn, læber og eyeliner.

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay