Om Os

 

Hos All About Beauty byder vi dig velkommen i vores fine lyse lokaler på Kalundborgvej 123 i Holbæk, vi har gratis parkering i gården og bus samt tog er lige rundt om hjørnet. All About beauty startede i 2016 og huser i dag 6 behandlere fordel på ansatte og selvstændige der hver i sær er faglig kompetente indenfor hver deres fagområde.

Vi har skabt en hyggelig atmosfære i klinikken, hvor det altid skal være hyggeligt at komme og kan få et godt grin med på vejen, vores kunder er altid i højsædet og kan føle sig trygge og velkomne hos os, udover at være en skønhedsklinik sælger vi også brugskunst, hårprodukter, skønhedsprodukter, eyelashes mm. 

 Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kigge ind forbi til en snak og en kop kaffe.  

 Vi er alle veluddannet indenfor hver vores område og vi holder os opdateret med de nyeste trend og teknikker i branchen, så vi altid kan tilbyde dig det bedste, samt bruger vi kun de bedste produkter på markedet som er godkendte.    

 Det giver dig som kunde en sikkerhed for kvalitet og en professionel behandling. 

Vi lægger stor vægt på at imødekomme dine evt. ønsker til den pågældende behandlingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og de fakta der skal overholdes ved den enkelte behandling. Vi mener det er rigtig vigtigt at du som kunde er med under hele behandlingen,  og er blevet velinformeret. 

 

Du er altid velkommen til at følge vores arbejde på Facebook og Instagram, du kan komme direkte ind på vores fælles sider ved at klikke på ikonerne øverst i højre hjørne. 

Vi glæder os alle til at byde dig velkommen i klinikken.

Bedste hilsner

Katrine, Sarah, Camilla, Alberte, Louise, & Naja.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay