Handelsbetingelser:

Ved tidsbestilling til Permanent Makeup, Hair Extensions og Spraytan godkender du følgende vilkår:

Permanent Makeup:

1: Jeg tager et depositum på 1000 kr. ved nye behandlinger og 500 kr. ved hver efterbehandling / opfyldninger der bookes. Pengene skal være overført før tiden kan bookes i vores system. Beløbet bliver trukket fra behandlingens pris efter endt behandling. 

2:  Afbud skal ske senest 48 timer før behandlingens start, ved senere afbud mistes ens depositum. Ved udeblivelse uden afbud fakturares man 70% af behandlingens pris. Dette skal betales før det er muligt at book en ny tid. 

3: Afbud kan KUN ske ved at ringe pr. tlf. 30 86 20 30. 

4: Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25 % moms.

5: Betaling i klinikken foregår enten kontant eller mobilepay (Vi tager ikke dankort i klinikken, KUN online)

6: Det er din pligt at fortælle og booke tid til en Gratis konsultation hvis du har:

  • Gammel permanent makeup (lavet i anden klinik)
  • Medicinsk behandling (især blodfortyndende medicin,)
  • Solbrændt hud.
  • Ar i og omkring brynet.
  • Svær acne.
  • I medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.
  • Er allergiker.
  • Lider af andre Hudsygdomme.
  • Lider af hårtab. 

OBS: Vi behandler ikke gravide / eller hvis du ammer, læs mere under menuen Permanent Makeup

Ved fremmøde med et af overnævnte, uden forudgående konsultation vil man blive opkrævet behandlingens FULDE beløb, UDEN UNDTAGELSER, hvis behandlingen ikke kan gennemføres!

7: Hvis du får blodfortyndende medicin, fiskeolie, lettere smertestillende som Panodil osv. bedes du holde en pause fra disse nogle dage optil, snak evt. med din egen læge først, dette gælder ved alle behandlinger!  Jeg fraråder ligeledes at drikke alkohol, energi drikke og kaffe 24 timer op til behandlingen. 

8: Jeg fraråder på det kraftigste at man bruger bedøvelsescreme inden behandlingen (Især Emla creme) da det kan få huden til at hæve og blive sej at arbejde i, dette kan give et uens og mindre pænt resultat. Jeg bedøver under behandlingen så smerten er minimal.

9: Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, aftercare mm. ligeledes er kunden selv ansvarlig for bookning af tid til efterbehandlinger 4-6 uger efter sin første behandling, booker man tid senere end 8 uger efter takseres det som en opfyldning af farven eller som en ny behandling hvis ikke der er tilstrækkeligt med farve tilbage, da forløbet ikke er blevet overholdt.

10: Du må ikke have fået foretaget Botox eller Filler behandlinger 14 dage før din permanent makeup behandling. 

11: Hvis du har fået lavet kosmetiske behandlinger i ansigtet skal du kontakte din behandler før du booker en tid til permanent makeup, da området kan være hævet længe efter et indgreb og derfor har stor betydning for din permanent makeup. 

12: Penge gives ikke retur, og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar og behandler kan ikke stilles til ansvar for dette. 

13: Bruger du bryn- / vippeserum skal du holde en pause med dette 14 dage før din permanent makeup behandling, dette gælder os serum med olie i ansigtet, Dette gør der ligger sig en hinde på huden der gør farven ikke kan trænge ordentligt ned i huden. 

14: Vi synes det er super hyggeligt med besøg i klinikken og man må gerne medbringe en veninde eller et familie medlem, vi beder dog om at der bliver taget hensyn til at der forgår behandlinger i klinikken som både er stille behandlinger men også koncentrations behandlinger. Ledsager er meget velkommen til at vente i vente området, der er gratis the, kaffe og kakao og blade der kan læses i.

Ligeledes elsker vi også børn men da vi både har elektriske maskiner, og varm voks stående fremme, ser vi helst børn ikke opholder sig i klinikken uden en voksen.

På forhånd tak.

Hair Extensions:

1.  Der tages et depositum på 1000 kr. ved tidsbestilling til extensions, da håret bliver bestilt hjem til netop dig. Prisen fratrækkes det endelige beløb.

2. Møder du ikke op til den aftalte tid uden at have meldt afbud senest 24 timer før, mistes dit depositum på 1000 kr. da håret ikke kan returneres til forhandler.

3. Håret er muligt at købe for hårets pris hvis ikke man ønsker en ny påsætnings dag.

4Alle former for farvning, styling, mm. af håret er på kundes eget ansvar, ligeledes anbefaler vi ikke at bade håret i hverken klor eller saltvand da det tørre håret ud.

5. De lyse toner extensions har været igennem en længere proces for at blive til blond, derfor er leve tiden på det blonde hår ikke lige så lang som ved de mørke toner.

6. Du modtager en plejevejledning efter din påsætning som vi anbefaler at følge for at få det bedste resultat af dine extensions.

7. Aftagning af dine extensions på egen hånd er på eget ansvar!

8. Vi anbefaler at afvende den plejepakke vi sælger til extensions i klinikken for bedst mulige holdbarhed af dine extensions. 

Spraytan:

1.  Læs afsnittet om Spraytan via linket herunder, da der står vigtig information om hvad du skal gøre før din spraytan behandling. 

https://www.allaboutbeauty.dk/behandlinger/spraytan/

2. Møder du ikke op til den aftalte tid uden at have meldt afbud senest 24 timer før, bliver man fakturaret for behandlingens pris.

Overstående er udelukkede Katrine’s betingelser, booker du tid hos en af vores andre behandlere gælder deres Handelsbetingelser, spørg din behandler ved tvivl. 

Bedste hilsner

Katrine Hvid 

Tlf. 30862030

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay