Spraytan

  Få en smuk sommerbrun glød året rund med spraytan fra St.Tropez, som kan hjælpe dig til en smuk, fuldstændig jævn sol-glød på en måde der plejer og styrker din hud, istedet for at ødelægge huden som et solarie gør. Væsken der bruges trænger ind i det øverste hudlag og vil holde i 7-10 dage, den vil gradvist aftage i takt med du fornyer din hud.
St.Tropez produkterne har en unik sammensætning, der får dem til at arbejde med din naturlige hud-tone, så når din sol-glød udvikles vil den kun blive så mørk, som din hud naturligt ville blive ved almindelig flot solbrændthed. Book din tid på tlf/sms 30 86 20 30

Priser:

  • 1 Spraytan behandling 250 kr.
  • Køb 5 spraytan behandlinger til 1000 kr. SPAR 250 kr.  
  • 1 Spraytan halv krop 150 kr. 
  • Køb 5 spraytan (halv krop) behandlinger til 600 kr. SPAR 150 kr. 

Afbudspolitik:

I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op til din aftalte tid, beder vi dig at ændre eller slette din booking senest 24 timer før din tid på tlf. 30862030, da vi skal have mulighed for at give tiden til en anden kunde. På forhånd tak! Bliver dette ikke overholdt, må vi desværre fakturere dig for behandlingens pris.

Inden din behandling:

Da det er i det øverst hudlag at St.Tropez danner din gyldne farve, så er det naturligvis vigtigt, at disse hudlag bevares bedst muligt, for at få så flot og holdbar farve som muligt. Du kan hjælpe med til dette med en grundig peeling af huden ca. 24 timer inden spraytan behandlingen. Herved fjernes de mest løse døde hudceller, således at de hudceller der modtager farven, er hudceller der bliver siddende længere. Du kan bruge en god peelingcreme, skrubbehandske eller hvad du normalt foretrækker. Pletvis ekstrem tørhed af huden kan give et lidt ujævnt resultat, vi smøre derfor et fint lag creme på disse områder før din behandling. Du skal hjemmefra fjerne enhver form for makeup, creme, parfume og deo før din behandling, da dette kan lave pletter og misfarvninger. Undgå også at få fortaget hårfjerning (som f.eks. voksning) samme dag. Hårsækken efter det fjernede hår vil være åben, og selvbruneren vil derfor samle sig der og resulterer i små mørke prikker, der ikke umiddelbart lader sig vaske af.

Tag helst løst sort tøj på til din behandling og sorte trusser, da meget stramtsiddende tøj kan resulterer i en opsugning af selvbruner fra huden, der kan give ujævnheder i farven. Alle fabrikanter hævder, at deres selvbruner ikke smitter af, men det gør alle selvbrunere lige efter behandlingen, undgå silke og uld tøj da farven ikke kan komme af disse. Denne afsmitning af farven skyldes guidefarven. Heldigvis kan guidefarven i St.Tropez uden problemer vaskes af tøjet og sengetøjet.

Under din behandling:

Behandlingen foregår i vores klinik i et aflukket rum. Her ifører du dig enten et par af dine egne trusser (Helst sorte), eller en bikini efter dit ønske, det er også muligt for kvinder at være nøgne under behandlingen, men mænd er det et krav med underbukser! Det er muligt at tilkøbe engangs tangatrusser af papir, og et par selvklæbende engangs såler til fødderne hvis det ønskes.  

Din kvindelige behandler sprøjter St.Tropez selvbruneren på dig i et jævnt lag med en special sprøjtepistol. Det eneste du mærker er en blid luftstrøm på din hud som godt kan føles lidt kold. Undervejs vil behandleren instruere dig i hvordan du skal stå, så behandlingen giver det bedste resultat.

Udstyret giver behandleren mulighed for at påføre selvbruneren i et jævnt lag over hele kroppen, men den farve du ser er ikke din endelige farve men bare en guidefarve. Guidefarven er en hjælp så behandleren kan se præcis hvor selvbruneren er påført. Din endelig solglød udvikles først over en periode på ca. 6-8 timer inde i din huds øverste lag. Du skal således ikke blive nervøs hvis du synes at farven lige efter behandlingen måske er en smule ujævn eller har striber. Det betyder absolut intet. Den endelig farve vil under alle omstændigheder udvikles til en jævn ensartet sol-glød. Kun pletter med manglende selvbruner kan give anledning til ujævnhed i farven eller hvis du har svedt eller fået vand på et område.
Selve påføringen tager kun 5-10 minutter, men derefter skal du vente til selvbruneren er berøringstør inden du klæder dig på. Det tager 5-10 minutter. 

Under behandlingen vil du sikkert bemærke en karakteristiske lugt. Den kommer ikke fra produktet men fra en kemisk reaktion på huden og forsvinder i løbet af nogle timer. St.Tropez er imidlertid anderledes end alle andre selvbrunere, da St.Tropez som nævnt har udviklet Aromaguard™ – en revolutionerende ny duft teknologi, der erstatter den afslørende selvbruner aroma (med minimum 70%) med en blød, lys friskduftende aroma. 

Efter din behandling:

Da St.Tropez farven som sagt udvikler sig i din hud over en periode på ca. 6-8 timer, så er det vigtigt, at du venter med at bade til 6-8 timer efter behandlingen, du kan vente i helt op til 24 timer. Undgå også regn, aktiviteter der foresager sved, og generelt alt vand på huden, da dette vil vaske selvbruneren væk inden den udvikles fuldt og foresage striber/pletter. Når du vasker dig første gang efter behandlingen fjernes al overflødig guidefarve let. og du kan nu nye din flotte solbrune farve.

Pleje af din St.Tropez sol-glød

For at hjælpe din sol-glød til at se flottest ud længst muligt, kan du anvende en god fugtighedscreme eller bodymilk til at pleje og nære din hud med dagligt.
Som hovedregel holder en St.Tropez farve ca. 7-10 dage, afhængig af din hudtype og hvordan du plejer den. Svømning i havet eller i klorvand kan resulterer i at din solglød falmer hurtigere.
Husk også på, at der intet solfilter er i St.Tropez produkterne, så det er meget vigtigt at du stadigvæk bruger solbeskyttelse med tilstrækkelig høj faktor, når du udsætter din hud for sollys. Undgå samtidig lange varme bade samt at skrubbe dig med dit håndklæde efter badning. 

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay