SHR Hårfjerning

Hårfjerning med SHR.

SHR maskinen er den nyeste teknologi indenfor reducering / permanent hårfjerning, behandlingen er stort set smertefri imodsætning til mange andre maskiner på markedet. Vi har derfor valgt at få SHR hårfjerning i vores skønhedsklinik i Holbæk, da vi ønsker at tilbyde vores kunder det bedste på markedet. 

Det er med denne maskine muligt at fjerne både lyse, rødlige og mørke hår, hvor det før eller med IPL kun har været muligt at fjerne de mørke hår. (Helt hvide hår/grå hår kan ikke fjernes da der intet pigment er i disse hår, nogle hår som dun kan heller ikke altid fjernes men reduceres.) 

SHR er en revolutionerende ny og skånsom behandlingsmetode, hvor behandlingen praktisk talt er smertefri, du vil opleve en jævn varme og en let prikkede fornemmelse. Behandlingen udføres med et specielt SHR-håndstykke, i bløde bevægelser henover det område der skal behandles. På denne måde opvarmes huden forsigtigt ved brug af lav energi, og en temperatur på bare 40-45 grader. Derfor føler du ingen decideret smerte. Energien fra håndstykket går direkte i hårets pigment, og absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området. På denne måde paralyseres vækstfunktionen.

Det er påvist igennem videnskabelige undersøgelser og studier, at SHR er langt mere sikkert end den velkendte og gammeldags IPL-laserbehandling. Der er således ingen risici forbundet med SHR behandlingen.

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det daglige hårtab/slid, er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvoksede. Derfor kan ingen hårfjernings-behandlinger være permanent løst på blot én behandling – der skal flere til!

Gennemsnittet af kunder skal have ca. 4-6 behandlinger nogle skal op på mellem 8-12 gange, vi lover derfor aldrig hvor mange behandlinger netop du skal have, da det afhænger af flere faktorer og nogle vil det derfor kun opnå en reducering af hårene. Dette skyldes, at din hud, hårtype, hårfarve og samspillet herimellem påvirker, hvor mange behandlinger du specifikt har behov for, samt den personlig vækstcyklus, hårets beskaffenhed og tykkelse, samt hormoner i netop din krop. Vi er alle forskellige og derfor vil et forløb også være individuelt fra person til person. Derudover kan vi aldrig vide hvornår netop dine hår er i vækstfasen. Derfor anbefaler vi at komme ca. 1 gang årligt til en årlig opfyldning eller 2 for at vedligeholde dit resultat, igen fordi ikke alle hår er i vækst samtidig, og de hår som er i hvilefase vil på et tidspunkt vokse frem. Mænd er mere udsat for hårene kommer gradvist tilbage igen pga. deres testosteron i kroppen. 

Håret vokser i 4 stadier: Tidlig Anagen (tidlig vækstfase), Anagen (aktiv vækstfase), Katagen (Overgangsfase), Telogen (Hvilende, uden vækst). SHR behandler udelukkende hår i den anagenfase (den aktive vækstfase). Dette betyder, at ca. 20% af håret vil blive fjernet ved hver behandling, og derfor er flere behandlinger nødvendige.

Særligt ved intim hårfjerning og i ansigtet skal man forvente flere behandlinger end andre steder på kroppen, da der ikke kan sættes lige så høj kraft på SHR maskinen, da man er ekstra følsom i disse områder og hårene er kraftigere.

 • Du slipper for at barbere dig, og samtidig skal du heller ikke bekymre dig om indgroede hår, barberingsknopper, skægpest , skade/rifter/sår efter en skraber m.m.
 • SHR fjerner som udgangspunkt hårene permanent, så du ikke længere skal bekymre dig. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at komme ca. 1 gang årligt for at holde det nede, da vi ikke selv er herre over hormonelle forandringer i kroppen, men for langt de fleste er resultatet permanent. Ved fx. PCO skal man forvente det skal holdes ved lige og derved  opnår reduktionen af hår i området, det vil dog typisk være kraftig nedsat og ikke blive i nærheden af den tidligere hårvækst.
 • Vi kan ikke behandle på tatoveringer, hvis du er gravid eller ammer, eller har nogen former for metal i kroppen (på det område vi skal behandle på) samt åbne sår. Spørg altid din behandler hvis du er i tvivl.
 • Vi tilbyder altid gratis konsultationer, da vi ønsker vores kunder føler sig trykke og har fået svar på alle spørgsmål. Der sættes 15 min af til en konsultation og tider kan bookes på tlf. 30862030. 

  Afbudspolitik:

  I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op til din aftalte tid, beder vi dig om at ændre eller aflyse din booking senest 24 timer før din tid på tlf. 30862030, da vi skal have mulighed for at give tiden til en anden kunde. På forhånd tak! Bliver dette ikke overholdt, må vi desværre trække 50% af din behandlings pris (Max 500 kr.) eller hele depositummet (500 kr.) Ved udeblivelse uden afbud. Dette gør sig også gældende hvis du møder op til din behandling uden at være barberet hjemmefra eller kommer med fx. sår eller skader på huden der gør vi ikke kan behandle dig. 

  Før & Efter din behandling

   Før din behandling:

  • Det område som ønskes behandlet skal enten trimmes helt ned eller barberes – også ansigt – Dette skal foretages hjemmefra dagen inden selve behandlingen eller om morgen på behandlingsdagen. Møder man op til behandlingen uden at have barberet området og hårene er længere end ca. 2 mm. Er vi nødsaget til at trimme dig som vil tage længere tid, og derfor opkræver vi dig også et gebyr for det.
  • Du må ikke have foretaget epilering, voks eller plukning 4 uger før behandlingen – ved ben og ryg op til 8 uger før. Ej heller under behandlingsforløbet. Du må gerne trimme og barber området under dit behandlingsforløb.
  • Du må ikke have taget sol, solarie eller spraytan 7 dage før din behandling.  
  • Huden skal være fri for cremer, makeup, deodorant m.v. – altså helt ren hud på behandlingsdagen.

   

   

  Efter din behandling:

  • Efter behandlingen kan nogle mærke en let strammende effekt på det behandlede område, men ingen ubehag. 
  • Du skal undgå direkte sol/solarium, sauna, svømmehal/pool &  hård træning i 24-48 timer efter din behandling.

  Fakta om hår:

  1) Et hår gror ca. 1 cm. om måneden og 0,35 millimeter om dagen. Det er den næst hurtigste voksende del på kroppen udover knoglemarven.

  2) En gennemsnitlig person har 615 hårstrå pr. kvadratcentimeter.

  3) Et foster danner allerede hårsække når moderen er i anden måned af sin graviditet. I tredje måned vokser der små hår ud, og i femte måned har fostret allerede tabt det første hår.

  4) Der er forskel på formen på hårstrå. Det afhænger af om man er asiat, europæer, afrikaner eller aboriginer.

  5) Hår gror hurtigere i løbet af dagen end om natten.

  6) Når du barberer dig, fjener du lige så meget hud som hår.

  7) Det er estimeret, at en mand vil barbere sig minimum 20.000 gange igennem hans liv.

  8) Kvinder synes, at hår på ryggen er det tredje største turn-off ved en mand.

  9) Kvinder barbere sig i gennemsnit 7.718 gange i deres liv.

  10) Barbering er en af de mest hadede former for daglige rutiner.

  11) Vi bruger mellem 1.728-3000 timer af vores liv på at barbere os. 

   

  Åbningstider
  Mandag:    10:00-1800
  Tirsdag:    10:00-1800
  Onsdag:    10:00-1800
  Torsdag:    10:00-1800
  Fredag:    10:00-1800
  Lørdag:    Efter aftale
  Søndag:    Lukket
  Firma Oplysninger
  All About Beauty
  Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
  Telefon: 30862030
  CVR: 33889321
  Find vej
  Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
  Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
  Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

  Vi har gratis parkering i gården

  Sikker Betaling
  Betal sikkert og nemt med:
  Dankort
  Dankort
  Viabill
  Mobilepay