Frisør

Camilla er selvstændig frisør hos All About Beauty, hun er indehaver af Beauty Hair V/Camilla Pedersen og har været udlært frisør siden 2006 med den 4 årige frisøruddannelse. Hun har været frisør i den samme salon i Holbæk i 9 år, men i maj 2018 åbnede hun dørene op til sin egen salon.

Camilla tilbyder alt indenfor frisør arbejde til både mænd, kvinder og børn, samt voks af hår i ansigtet. Hun tilbyder også ret af bryn samt farvning af bryn og vipper.

Der arbejdes med produkter fra mærkerne Davines, Paul Mitchell og Olaplex, og der gås ikke på kompromis med kvaliteten hos Beauty Hair, hverken på produkterne eller behandlingerne. Der kan læses mere om produkterne nederst på siden.

Der kan bookes tid hos Camilla via hendes online booking eller på tlf. 24 61 60 98

Du finder alle Camilla’s priser under menuen priser. 

Herunder kan du se lidt af camilla’s arbejde:

Om Produkterne Camilla sælger

Om Olaplex:

En verdens sensation indenfor professionel behandling af beskadiget, farvet og afbleget hår. Dean Christal har været skønhedsguru i rigtigt mange år. Han havde længe funderet over, hvordan han, som professionel, eventuelt kunne være med til at løse problemerne omkring beskadiget hår. Et tilfældigt møde hos en fælles bekendt, blev vendepunktet. Dean mødte en af verdens førende kemikere, Craig Hawker. De to talte sammen og Dean fik vakt Craigs interesse via sin fortælling om de forskellige udfordringer, der opstod ved bla. farvning og blegning af hår.

Meget kort tid efter deres samtale, blev Dean ringet op af Craig, som bad ham komme forbi næste dag. Craig og endnu en kemiker, Eric Pressly, havde muligvis allerede løst gåden. De havde ikke taget udgangspunkt i de forskellige ydre årsager til, at håret blev beskadiget, men istedet de indre årsager. Når håret farves, bleges eller varmebehandles, så nedbrydes salt- og svovlbindingerne betydeligt og håret efterlades efterhånden mat, kedeligt og beskadiget. Derfor opfandt Craig og Eric en molekylebehandling, Olaplex, som trænger helt ind i hårets kerne og herfra genopbygger salt- og svovlbindingerne med helt op til 99 %. Dean fik en lille prøve med sig, så han kunne afprøve produktet. Han delte det med kendis-coloristen, Tracy Cunningham. Begejstringen ville ingen ende tage. Resultatet var ikke til at tage fejl af, det innovative produkt kunne alt det, andre produkter ikke havde evnen til at levere, genopbygge håret og styrke kvaliteten markant. Håret efterlades naturligt, fleksibelt og elastisk.

Om Poul Mitchell:

Paul Mitchell blev grundlagt i 1979. Fra produktionen og til det når dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer. Dagligt salg af Paul Mitchell produkter bidrager til at gøre verden til et smukkere sted, bevare vores naturlige ressourcer, og beskytte vores dyreliv.

Hårprodukter er et af de mest anerkendte salonprodukter verden over, mærker er skabt af Paul Mitchell selv, allerede som 18 årig vandt han et utal af frisørkonkurrencer både nationale og internationale. Deres rene og naturlige hårprodukter testes grundigt af frisører inden lancering for at leve op til de høje kvalitetskrav. Hårprodukter af frisører til frisører, er mottoet bag serien.

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay