Eyelash Extensions / Lashlift

Hos All About Beauty har vi to vippetekniker tilknyttet klinikken, begge piger er selvstændige behandlere og har derfor hver deres booking systemer. Du kan finde priserne på behandlingerne under menuen priser.

Booking af tider kan ske ved at klikke på kassen med Book online under hver behandler. 

Der tilbydes Singlelash extensions samt LashLift, du kan læse mere om behandlingerne herunder og ofte stillede spørgsmål nederst på siden. 

OBS: Rebecca vores anden vippetekniker er på barsel til d. 1/5-2020 så det vil i denne periode ikke være muligt at booke tid til LashLift, men Cecilie tilbyder stadig Singlelash extensions. I finder hendes informationer herunder. 

Hvad er single lashes/eyelash extensions?

Single lashes er syntetiske vippestrå, der påføres én ad gangen på én af dine naturlig øjenvipper. De findes i forskellige længder, tykkelser og kurver, så du får lige det look, du ønsker. Dog altid i samråd med vippeteknikeren, som tager højde for, hvad dine naturlige vipper kan klare af vægt.

Single lashes påføres med en særligt udviklet lim, der egner sig til formålet.

Hvad er Lash lift?

Et lash lift er et semipermanent buk af dine naturlige vipper, som holder       ca. 4-6 uger. Lash lift er til dig, der ønsker et smukt buk, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker eyelash extensions. Ved en lash lift behandling anbefales det at få farvet vipperne samtidig, da dette gør dine vipper syner længere, men også sorte og kraftigere. Selve behandlingen vare ca. 30 min. 

Hvordan foregår en behandling og hvor lang tid tager det?

En behandling foregår således, at du ligger afslappet på en blød briks med lukkede øjne under hele behandlingen. Din behandler vil herefter rense dine vipper før hun kan påbegynde selve påsætningen af vipperne. Din behandler vil herefter påbegynde behandlingen og et nyt sæt single lashes sættes der 2 timer af til. Det er ganske normalt at få en lille lur undervejs, men man kan sagtens snakke under behandlingen, men nogle har tendens til mere ansigtsmimik end andre når de snakker, hvorfor du kan blive bedt om ikke at snakke for meget, da det kan påvirke arbejdet ved øjnene

Opfyldning af eyelash extensions:

Eyelash extensions falder af i takt med dine egne vipper falder af (hvis de bliver passet og plejet optimalt.) Det svarer til, at man taber 2-5 vipper om dagen. For at vedligeholde et flot og fyldigt look kræver det altså, at man får fyldt vipperne op ca. hver 3. uge. Dette kan være ret individuelt, så der findes forskellige størrelser af opfyldninger – henholdsvis 30 min., 45 min., 60 min. og 90 min., og nogle foretrækker i stedet at komme til mindre opfyldninger oftere.

Cecilie Emilie Petersen er selvstændig vippetekniker hos All About Beauty, hun er uddannet vippetekniker hos Star Lash academy d. 12.01.18 

Cecilie tilbyder single eyelash extensions i klinikken. 

Herunder kan du se lidt af Cecilie’s arbejde, du kan også se meget mere af hendes arbejde på Facebook og Instagram under Cece Lashes. 

Der kan bookes tid hos Cecilie via hendes online booking herunder eller via Tlf. 27 51 96 91

Ofte stillede spørgsmål:

  • Må man få lavet vipper, når man er gravid?

Ligesom med farvning af håret er det op til den enkelte, hvorvidt man ønsker at få lavet vipper, når man er gravid. Der er limdampe i luften under en behandling, men limen rører aldrig huden. Man skal dog være opmærksom på, at holdbarheden på eyelash extensions kan være forringet under graviditet pga. hormonforandringer i kroppen.

  • Kan man være allergisk overfor limen?

Ja, man kan godt være allergisk overfor limen, der bliver brugt. Derfor tilbyder vi en allergitest, hvor 10-15 vipper bliver påsat hvert øje, i samme længde som dine naturlige vipper, som man ikke ser det. Efter 24 timer vil der ved allergi være opstået en reaktion i form af rødme, kløe eller lignende. Dog kan der også opstå en pludselig allergisk reaktion, selvom du måske har fået lavet vipper over længere tid. Konsultér altid med din vippetekniker og evt. din læge, hvis du er i tvivl.

  • Må jeg bade/dykke i klorvand og saltvand med vipper på?

Eyelash extensions kan godt tåle både klorvand og saltvand. Dog vil nogle opleve en ringere holdbarhed, da vipperne har større tendens til at udtørre og dermed miste fugten, som ellers bevarer styrke, sundhed og fleksibilitet i vipperne.

  • Må jeg træne, når jeg har vipper på?

Du kan snildt træne med vipper på! Dog først 24 timer efter en påsætning, da limen skal have lov til at gennemhærde førend de udsættes for vand, sved, damp mm.

  • Må jeg bruge vippeserum mens jeg har vipper på?

Ja! Dog skal man være opmærksom på, at serummen indeholder olier, og disse har tendens til at opløse limen. De fleste og mest anerkendte vipperserum på markedet, egner sig fint sammen med eyelash extensions. Spørg evt. din vippetekniker før brug.

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay