Eyelash Extensions

Eyelash Extensions
Single Lashes • Hybrid Lashes • Volume Lashes

 

Cecilie Emilie Petersen er selvstændig vippetekniker hos All About Beauty og indehaver af Cécé Lashes

Cecilie er uddannet vippetekniker hos Star Lash Academy 12.01.18 og uddannede sig til Volume Master hos Jolash 03.10.19 Her tilbydes alt indenfor Eyelash Extensions

Du kan se et udpluk af Cecilies arbejde her på siden, men vil du se mere kan du besøge Cécé Lashes på Facebook eller på instagram Cece_Lashes

Du kan booke tid hos Cecilie via hendes online booking – www.Cecelashes.klikbook.dk eller på

tlf. 27 51 96 91

Læs mere om de enkelte behandlinger og ofte stillede spørgsmål herunder

Hvad er Single Lashes / Eyelash Extensions?
Klassiske Single Lashes er syntetiske vipper, som påsættes én af gangen på dine egne naturlige vipper med en semi-permanent lim. Dette kaldes også 1:1. De findes i forskellige længder, tykkelser og kurver, så du får det look du ønsker – dette er dog altid i samråd med din vippetekniker, som tager højde for, hvad dine naturlige vipper kan bære, uden at tage skade. Efter behandlingen er det ikke nødvendigt, at bruge mascara og dette frarådes, da mascara indeholder olie som påvirker holdbarheden af dine Eyelash extensions.

Hvad er Hybrid Lashes?
Hybrid Lashes er et mix af klassiske Single Lashes og Volume Lashes. Volume Lashes kan være alt fra 2D-5D – dvs. antallet af vipper som samles
til en vifte for at skabe mere fylde i de naturlige vipper. Denne metode, Hybrid, er ideel til dig som enten har sparsomme vipper eller som ønsker et mere intenst look end dine naturlige vipper tillader.

Hvad er Volume Lashes?
Volume Lashes er til dig som elsker fylde og volume! Metoden kan både bruges til at lave et fyldigt men naturligt look eller en dramatisk mørkere look. Vipperne som bruges er ultra lette og tilpasses dine naturlige vipper, så de ikke lider overlast. Metoden er meget skånsom.

Hvordan foregår behandlingen og hvor lang tid tager det?
Behandlingen foregår på en blød briks med lukkede øjne under hele behandlingen. Din behandler vil rense dine vipper med en lash shampoo og lidt vand for at fjerne snavs og evt. mascara rester, før hun kan påbegynde påsætningen af vipperne. Behandleren vil herefter påbegynde behandlingen.
Det er vigtigt, at være så afslappet som muligt for, at øjnene er så rolige som overhovedet muligt. Da der som oftest er minimal snak, er det ganske normalt at få en lille lur undervejs. Behandlingen tager i mellem 1-2 timer ud fra hvilken behandling som bookes.

Opfyldning af Eyelash Extensions:
Vi fælder vipper som vi fælder hår på hovedet. Dvs. at du i gennemsnit taber 2-5 vipper om dagen, hvilket er helt normalt. Derfor falder dine Eyelash Extensions af i takt med dine egne vipper fælder. For at vedligeholde et flot og fyldt look anbefales opfyldning indenfor 3 uger. Det kan være ret individuelt hvor meget man har tabt og hvor længe man ønsker at gå inden sin opfyldning. Derfor findes der forskellige størrelser af opfyldninger, som du kan finde mere information på via online bookingen – www.cecelashes.klikbook.dk

Pleje af Eyelash Extensions:
Det er vigtigt, at pleje dine Eyelash Extensions med en vippe shampoo for, at fjerne snavs og eventuelle søvn rester, så dine naturlige vipper kan ånde og vokse. Suppler gerne med en vippe serum for at booste og holde dine vipper stærke. Produkterne forhandles i klinikken.
Efter behandlingen vil du får en plejevejledning og en gratis børste til, at børste dine vipper morgen og aften.
Derudover er det vigtigt, at undgå makeup på øjnene som indeholder olier, da dette kan svække holdbarheden.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Må man få lavet vipper, når man er gravid?

Ligesom med farvning af håret er det op til den enkelte, hvorvidt man ønsker at få lavet vipper, når man er gravid. Der er limdampe i luften under en behandling, men limen rører aldrig huden. Man skal dog være opmærksom på, at holdbarheden på eyelash extensions kan være forringet under graviditet pga. hormonforandringer i kroppen.

  • Kan man være allergisk overfor limen?

Ja, man kan godt være allergisk overfor limen, der bliver brugt. Derfor tilbyder vi en allergitest, hvor 10-15 vipper bliver påsat hvert øje, i samme længde som dine naturlige vipper, som man ikke ser det. Efter 24 timer vil der ved allergi være opstået en reaktion i form af rødme, kløe eller lignende. Dog kan der også opstå en pludselig allergisk reaktion, selvom du måske har fået lavet vipper over længere tid. Konsultér altid med din vippetekniker og evt. din læge, hvis du er i tvivl.

  • Må jeg bade/dykke i klorvand og saltvand med vipper på?

Eyelash extensions kan godt tåle både klorvand og saltvand. Dog vil nogle opleve en ringere holdbarhed, da vipperne har større tendens til at udtørre og dermed miste fugten, som ellers bevarer styrke, sundhed og fleksibilitet i vipperne.

  • Må jeg træne, når jeg har vipper på?

Du kan snildt træne med vipper på! Dog først 24 timer efter en påsætning, da limen skal have lov til at gennemhærde førend de udsættes for vand, sved, damp mm.

  • Må jeg bruge vippeserum mens jeg har vipper på?

Ja! Dog skal man være opmærksom på, at serummen indeholder olier, og disse har tendens til at opløse limen. De fleste og mest anerkendte vipperserum på markedet, egner sig fint sammen med eyelash extensions. Spørg evt. din vippetekniker før brug.

Åbningstider
Mandag:    10:00-1800
Tirsdag:    10:00-1800
Onsdag:    10:00-1800
Torsdag:    10:00-1800
Fredag:    10:00-1800
Lørdag:    Efter aftale
Søndag:    Lukket
Firma Oplysninger
All About Beauty
Kalundborgvej 123, 4300 Holbæk
Telefon: 30862030
CVR: 33889321
Find vej
Vi er lette at finde, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige.
Med bus & tog, er der ca. 2 minutters gang til klinikken fra stationen.
Kommer du i bil, ligger vi ca. 5 minutter fra afkørslen.

Vi har gratis parkering i gården

Sikker Betaling
Betal sikkert og nemt med:
Dankort
Dankort
Viabill
Mobilepay